Once In A Blue Moon festival: een ode aan Country en Americana

AMSTELVEEN – De tweede editie van het Once In A Blue Moon festival vindt op 24 augustus plaats in het Amsterdamse Bos. OIABM biedt een volledig programma van wat er speelt in de Amerikaanse rootsmuziek. Van hartverscheurende Americana tot dansbare Countrypop in de prachtige en unieke setting van het Amsterdamse Bos. Het gaat om het vieren van muziek, van bekende artiesten tot onontdekt talent. Van gitaarriffs tot doorrookte stemmen. Authentiek en traditioneel zonder voorspelbaar te zijn; een feest voor de Americanaliefhebber.

Op drie podia kun je genieten van de volgende line up: Eels, The Waterboys, Courtney Barnett, Duff McKagan ft. Shooter Jennings, Gregory Alan Isakov, Tyler Childers, Stef Kamil Carlens and band, Michelle David and the Gospel Sessions, Robert Ellis, Israel Nash, Next of kin, Dylan Leblanc, Ruston Kelly, The Grand East, Baptiste W. Hamon en Eriksson Delcroix (foto).

De randprogrammering is ook geïnspireerd op de Amerikaanse cultuur. Zo kent het cateringaanbod hoogwaardige en smaakvolle BBQ- en TexMex-gerechten en Kentucky soul food.

Aanvang 12.00 uur tot 23.00 uur. Meer informatie: Once in A Blue Moon Festival