Ruim 1.700 euro voor KWF bij Ouderkerkse pannenkoekenactie

OUDERKERK – Afgelopen zaterdag was het een komen en gaan van mensen in Ouderkerk aan de Amstel aan de Deel. Er werd door een aantal vrienden bijna 1.300 pannenkoeken gebakken om geld in te malen voor het KWF. De actie is mede georganiseerd als herinnering aan Rik van den Ancker. “Een lieve gozer die 24 mei ’s avonds laat overleed aan kanker. Veel te vroeg,” aldus één van de initiatiefnemers. 

Dankzij een groot aantal donaties konden er honderden pannenkoeken worden aangeboden bij  bijvoorbeeld Ons Tweede Thuis, zorgcentrum Theresia en de de brandweer Amsterdam-Amstelland. Ook sterrenkok Ron Blaauw hielp mee om de gigantische berg pannenkoeken te bakken.

Vanwege zeer genereuze donaties werd een totaalbedrag van 1.721 euro bereikt. “Een supermooi bedrag waar we het KWF mee steunen.”