Seizoen start met Amstelveense sport- en cultuurmarkt

AMSTELVEEN – Inspiratie opdoen voor komend seizoen? Op zaterdag 14 september wordt de Amstelveense sport- en cultuurmarkt gehouden in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Op de Amstelveense Sport- en Cultuurmarkt laat een bonte verzameling aan sportverenigingen en cultuurorganisaties zich van hun beste kant zien. Ruim 30 organisaties hebben een plekje gereserveerd op de markt en informeren je graag verder.

Sportieve en muzikale ideeën voor het komende jaar
Van muziek-, musical- en danslessen tot aan zwemmen, schaken, voetballen en bootcampen. Eén rondje over de markt en je hebt gegarandeerd een aantal leuke ideeën opgedaan voor jezelf of voor je kinderen. Misschien heb jij altijd al een teamsport willen beoefenen, of misschien ontdek je tijdens deze dag wel iets heel nieuws waar je helemaal voor wilt gaan.

Spectaculaire optredens
Naast het krijgen van uitgebreide informatie kun je op deze dag ook genieten van een aantal optredens verzorgd door de verschillende organisaties. Zo krijg je meteen een goed beeld van de verschillende activiteiten. Aanschouw hoe een aantal turntalenten hun lenigheid demonstreren of ga vooraan staan bij het optreden van de Djembé spelers. Verder is er een cabaret voorstelling en is er een demonstratie van de Braziliaanse vecht-dans Capoeira.

Zaterdag 14 september van 12.00 tot 17.00 uur in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein.