Speciale bus AmstelveenSport naar Rollatorloop Olympisch Stadion

AMSTELVEEN – Woensdag 4 september wordt de tiende editie van de rollatorloop in het Olympisch Stadion gehouden. Iedereen die met een rollator 400, 1000 of 2500 meter kan lopen, is van harte uitgenodigd om deel te nemen. De rollatorloop is een initiatief van Stichting Buurtzorg en het Olympisch Stadion en is in het leven geroepen om mensen te stimuleren in beweging te blijven.

De tiende verjaardag wordt extra feestelijk met een stuk taart voor iedereen, Oudhollandse spellen en een optreden van de populaire zangeres Imca Marina. Er is ook een Rollator Obstacle Walk! Kijk op www.rollatorloop.nl/ voor het programma en meer informatie.

AmstelveenSport zorgt voor begeleiding tijdens deze dag. Zij zorgen ervoor dat u met uw rollator van het ophaalpunt van uw keuze bij het Olympisch Stadion komt en weer bij het ophaalpunt teruggebracht wordt.

De bus haalt u op van één van deze drie ophaalpunten:

  • 11.45 uur Dignahof, Dignahoeve 174, 1187 LN Amstelveen
  • 12.05 uur Klaasje Zevenster, Klaasje Zevensterstraat 103, 1183 NK Amstelveen
  • 12. 25 uur Middenhof, Dr. Willem Dreesweg 155, 1188 KD Amstelveen

Het is verstandig om iets te drinken en te eten mee te nemen. Ook wordt aangeraden regenkleding mee te nemen. De kosten bedragen €5,- (gepast betalen in de bus)

Aanmelden door een e-mail te sturen naar m.regelink@amstelveensport.nl.

In de e-mail zet u:

  • Ik wil mee met de rollatorloop op woensdag 4 september
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw ophaal locatie (Dignahoeve, Klaasje Zeventer of Middenhof)

U kunt zich ook telefonisch aanmelden op telefoonnummer 088-8585104.