Werkzaamheden Amstelveenlijn: nachtelijke afsluiting Beneluxbaan

  De komende tijd wordt er nog druk gewerkt aan de Amstelveenlijn. Zo zijn er deze week onder andere werkzaamheden bij Kronenburg en is de oversteek bij Biesbosch afgesloten voor al het verkeer.

 • Rotonde Kronenburg en Zonnestein
  Van maandag 12 augustus tot en met donderdag 22 augustus is de Beneluxbaan één grote rotonde rondom Kronenburg en Zonnestein.
 • Afsluiting Beneluxbaan in noordelijke richting
  De Beneluxbaan is in noordelijke rijrichting tijdens drie avonden en nachten (tussen 20.00 en 5.00 uur) afgesloten voor het inhijsen van de liften bij de haltes Onderuit (15 op 16 augustus), Oranjebaan (21 op 22 augustus) en Uilenstede (22 op 23 augustus). De omleidingsroutes worden ter plaatse aangegeven.
 • Oversteek Biesbosch informatie voor fietsers
  De oversteek bij de Biesbosch in Amstelveen Noord is van maandag 12 augustus tot en met donderdag 22 augustus afgesloten. Dit houdt in dat er voor fietsers een omleiding is vanuit het noorden via Uilenstede. Omleiding vanuit het zuiden is via de fietstunnel Onderuit.
 •  Oversteek Biesbosch informatie voor voetgangers
  Voor voetgangers rijdt er een pendelbus van de westelijke bushalte Biesbosch naar de oostelijke bushalte Biesbosch en vice versa. De reistijd is circa 2 minuten. De pendelbus rijdt van 5.30 tot 1.00 uur en in het weekend ook ’s nachts. Het advies voor OV-reizigers is om, indien mogelijk, zoveel mogelijk gebruik te maken van de bushaltes Uilenstede of Onderuit.

      Foto: Gemeente Amstelveenlijn / Amstelveenlijn