WINACTIE: The Beatles tribute band ‘One After 909′ op 6 september in P60

AMSTELVEEN – De bekendheid van The Beatles tribute band ‘One After 909’, is de afgelopen jaren van lokaal naar nationaal tot internationaal gegroeid. Inmiddels heeft de band een track record opgebouwd in Nederland, Engeland, Duitsland en België. Op vrijdag 6 september laat de band Beatles hits klinken in P60.

Niet alleen heeft de band meermaals gespeeld in de bakermat van The Beatles, The Cavernclub in Liverpool, maar ook in bijvoorbeeld Hamburg. Recent heeft de band op de internationale Beatlesday gespeeld in Mons, België. Ook in eigen land trekt de band Beatlesfans naar steeds grotere zalen en theaters. Vorig jaar speelde de band wegens groot succes een uitverkocht tweede Rooftopconcert op het dak van de Pathe/ Cinemec in Utrecht.

De band heeft een grote schare fans en kenmerkt zich als een authentieke vertaling van ruim 100 songs van The Beatles. Niet alleen de gelijkklinkende stemmen van Paul en John, maar vooral het enthousiasme is wat elk optreden van ‘One After 909’ tot een feest maakt.

Vrijdag 6 september, aanvang 21.00 uur. Zaal open 20.00 uur. Meer informatie: P60

RTVA geeft in samenwerking met P60 via Facebook twee maal twee kaartjes weg voor dit concert. Kijk op de RTVA Facebook pagina hoe je de kaartjes kunt winnen.