Zwangere vrouw mishandeld bij festival Amsterdamse Bos

AMSTELVEEN – Op zaterdag 20 juli is er bij de Kiss and Ride van het festival Vunzige Deuntjes in het Amsterdamse Bos een zwangere vrouw mishandeld. Naar omstandigheden maakt de vrouw het goed. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer zette omstreeks 17.15 uur iemand af bij de Kiss en Ride van het festival. Toen zij terugreed, liep er een groep van ongeveer acht  jongens voor haar op de weg. Een aantal van deze jongens ging niet aan de kant. Wanneer een van de jongens tegen haar auto aankomt, wordt de vrouw bedreigd. Eén van deze jongens opende hierop haar bijrijdersportier en trapte, ondanks dat de vrouw riep dat ze zwanger is, een aantal keer in op het slachtoffer. Omstanders schieten daarna te hulp en de politie wordt gebeld.  Een aantal van de jongens trapt nog wel een paar keer in op haar auto en dan gaat de groep ervandoor.

De groep bestond uit ongeveer zes licht getinte jongens en twee jongens met lichte huidskleur in de leeftijd van 20 tot 25 jaar oud. De verdachte die op de vrouw heeft ingetrapt heeft het volgende signalement:

  • Man met lichte huidskleur
  • Tussen de 20-25 jaar oud
  • 1.75 -1.80 meter lang
  • Donker blond haar
  • Zijkant haar opgeschoren met een lok half voor zijn ogen
  • Fel groen kleurig shirt
  • Spijkerbroek

De recherche doet onderzoek naar de mishandeling en de vernieling en is op zoek naar getuigen die iets gezien dan wel gehoord hebben.  Heeft u informatie of behoorde je tot de groep jongens? Neem dan contact op via 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.