Zwembad De Meerkamp: nieuw seizoen, nieuw zwemrooster

AMSTELVEEN – In zwembad De Meerkamp gaat vanaf 26 augustus een nieuwe programmering van start. Zo zijn er nieuwe aquasporten en activiteiten voor het hele gezin.

Aquasporten
In het nieuwe seizoen kunt u lessen volgen die passen bij uw behoefte en conditieniveau op dit moment. U kunt op elk moment overstappen naar een zwaardere of lichtere aquasport. Uw 12 badenkaart aquasport is voor alle aquasporten geldig. Dat is wel zo handig, want zo kunt u niet alleen in dag en tijd variëren, maar ook in intensiteit van de training. Aankomend seizoen kunt u onder meer deelnemen aan lichte intensiteitstraining (LIT, voorheen MBVO), medium intensiteitstraining (MIT, voorheen Hydrofit), hoge intensiteitstraining (HIT, voorheen Aquarobic) en dans intensiteitstraining (DIT).

Amstelveen Beweegt Gezond (ABG)
De woensdagochtend ABG is toegevoegd aan het rooster. In het nieuwe seizoen kunt u dus op maandag, woensdag en vrijdag deelnemen aan ABG. ABG is alleen voor volwassenen. Tijdens dit programma kunt u banen zwemmen maar ook aan diverse aquasporten deelnemen.

Amstelveen Beweegt Samen (ABS)
Op dinsdag en donderdag kunt u deelnemen aan ABS. ABS is voor volwassenen én ouders met kinderen. Het is een sportieve ochtend of middag, waarbij u kunt banen zwemmen en kunt meedoen aan diverse aquasporten, met of zonder uw kind. U kunt met uw kind bijvoorbeeld meedoen aan Peutersurvival. Daarna kunt u een van onze aquasporten volgen terwijl uw kind in de speelhoek onder toezicht vermaakt wordt. De speelhoek is voor kinderen vanaf 1,5 jaar in zwemkleding, met zwembandjes.

PeuterSurvival
Is uw kind een echte doener? Houdt u uw hart vast als u een sloot ziet? Dan is PeuterSurvival echt iets voor uw kind. Tijdens de lessen wordt er gericht geoefend met veilig in het water zijn en uit het water komen. De lessen zijn voor ouder en kind. Uw kind moet minimaal 1,5 jaar oud zijn.

Kleutersurvival
Ook voor kleuters vanaf 4 jaar is er een survival-les. Tijdens deze les bereidt u uw kind voor op de zwemles. Onder begeleiding van een ervaren docent maakt u uw kind op een speelse manier watervrij en wordt er een begin gemaakt met het oefenen van zwemslagen.

Family Fun Swim
Op zaterdag is Family Fun Swim. Een super gezellige ochtend waar ouders en kinderen mee kunnen doen aan diverse activiteiten in het golfslagbad. Speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 1 jaar tot 11 jaar.

Andere openingstijden
De aanpassingen in de dagprogrammering hebben gevolgen voor de algemene openstelling voor het banen zwemmen en het recreatief zwemmen. Raadpleeg de site www.meerkamp.nl voor u naar De Meerkamp vertrekt.