Ouderen Muziek Festival in openluchttheater Elsrijk

AMSTELVEEN – In Openluchttheater Elsrijk wordt zondag 15 september het seizoen afgesloten met het Elsrijk Ouderen Muziek Festival. De aanvang is 15.00 uur en de toegang bedraagt vijf euro.

Welke 60 plusser wordt de opvolger van Hans Nolting? Vorig seizoen was het Elsrijk Ouderen Muziek Festival een groot succes.  Daarom zullen ook dit seizoen weer een aantal senioren de strijd met elkaar aangaan.

Verder is er medewerking van Piet Schmidt (accordeon) en Ed Boekee (piano) en jurylid. Beiden nemen ook plaats in de jury die wordt gecompleteerd met Maja Schermerhorn,  Yosé Roubroeks-Vanstippen en Frank van Kerkwijk.

Zondag zijn er ook een gastoptredens van Jan Broekema in de rol van Wim Sonneveld en het ladies barber-shopkoor de Amstel River Singers uit Amstelveen; een succesvol koor bestaande uit vijfenveertig dames. Het koor zingt 4 stemmig a-capella wat een unieke klank geeft; het repertoire bestaat uit voornamelijk populaire Engelstalige songs uit de twintigste eeuw.

Het theater opent de deuren om 14.30 uur, aanvang programma 15.00 uur. Houders van een Amstelveen/Aalsmeerpas krijgen korting.

Het uitgebreide programma met aanvangstijden en meer nieuws staat op de website www.openluchttheaterelsrijk.nl.