Ajax Kids Tour komt 23 oktober naar Roda’23

AMSTELVEEN – De Ajax Kids Tour komt 23 oktober naar de velden van Roda’23. Leden van de Ajax Kids Club en Roda’23 kunnen deze dag genieten van alles wat met Ajax heeft te maken. In 2,5 uur doen kinderen van 6 tot en met 11 jaar onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes. Er is plaats voor 240 voetbalenthousiastelingen: 120 leden van de Ajax Kids Club en 120 leden van RODA ’23.

Plezier staat bij deze speciale Ajax-dag voorop en daarom is mascotte Lucky ook van de partij. Meestal verzorgt de trouwe Ajax-mascotte  de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed opgewarmd zijn voor alle toffe voetbaloefeningen er op het programma staan.

En na afloop krijg je een superstoer Ajax Kids Tour diploma met jouw naam en de handtekening van Lucky erop. Die kun je dan een mooi plekje geven.

Ook krijgen alle deelnemers een link waarmee ze de foto’s kunnen downloaden die die dag zijn gemaakt. Mooi voor in het fotoboek of om te shinen op Insta.

De inschrijving voor het evenement start 9 september om 14.00 uur en kan via deze website. Er komt een ochtendprogramma (9.30 uur – 12.30 uur) en een middagprogramma (13.45 uur – 16.45 uur).

Foto: Ajax Kids Club