Albert Heijn Maalderij bijna twee weken dicht voor metamorfose

AMSTELVEEN – Albert Heijn aan de Maalderij 31 in Bovenkerk sluit vrijdag 4 oktober om 13.00 uur voor twaalf dagen de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het nieuwste concept van de Zaanse grootgrutter. Ook krijgt de vernieuwde supermarkt een sushibar waar professionele chefs sushi, sashimi en maki maken.

Woensdag 16 oktober om 14:00 uur zal wethouder Raat de compleet verbouwde winkel officieel openen. Iedereen is van harte welkom om bij de feestelijke heropening aanwezig te zijn.

De metamorfose van Albert Heijn aan de Maalderij maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. “Wij zijn de eerste supermarkt in de omgeving met dit concept. Met onze hypermoderne winkel lopen we echt voorop. Er is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten”, aldus supermarktmanager Nico Bon.

Foto: Het team van Albert Heijn Bovenkerk Maalderij kijkt uit naar de opening van de vernieuwde supermarkt.  (Albert Heijn/Andries van der Ree)