Amstelveen Sport & Cultuurmarkt zaterdag 14 september

AMSTELVEEN – De Bibliotheek Amstelland aan het Stadsplein houdt zaterdag 14 september de ‘Amstelveense Sport & Cultuurmarkt’. Van 12.00 – 17.00 uur komen bezoekers alles te weten over het sportieve en culturele aanbod voor het nieuwe seizoen. Voorheen werden de cultuurmarkt en de sportmarkt op het Stadsplein gehouden (foto).

Naast de informatiemarkt zullen er ook twaalf organisaties optredens verzorgen omtrent hun aanbod voor het komende seizoen. Zo is er bijvoorbeeld een optreden van de ‘Kinder Musical Academie’, demonstreert ‘Intergrated Bootcamp’ hoe zij hun leden dagelijks tot het uiterste laten gaan en verzorgt ‘Studio Capoeira’ een demonstratie van deze Braziliaanse vechtdans. Om 13.00 uur bestijgt cabaretière Annick Boer het podium voor een voorproefje van haar voorstelling ‘Dat is goed gelukt’ die later dit jaar te zien is in Schouwburg Amstelveen.

De Sport & Cultuurmarkt heeft als doel de inwoners van Amstelveen te inspireren en te motiveren om deel te nemen aan het culturele en sportieve leven in de gemeente. Door de directe kennismaking met de organisaties weten de bezoekers meteen of een bepaalde activiteit bij ze past en of een organisatie aan al hun wensen voldoet. De markt is ook een mooie gelegenheid om nieuwe ideeën op het gebied van Sport & Cultuur op te doen. Van schaakverenigingen tot aan muziek, theater en vechtsport er is echt voor iedereen iets te ontdekken.

Klik hier voor een overzicht van de aanwezige organisaties en het complete programma van alle optredens.