André Rieu’s 2019 Maastricht Concert Shall We Dance? in Cinema Amstelveen

AMSTELVEEN – Na een nagenoeg uitverkochte zaal op zondag 1 september komt het spectaculaire 2019 Maastricht concert van André Rieu Shall We Dance? nog één keer terug op zaterdag 7 september in Cinema Amstelveen.

Dit jaar nodigt André Rieu u uit om uw dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert – ‘Shall we dance?’. Wals mee met André Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carrière altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.
Dit is een feest dat u zeker niet wilt missen! Bereid u voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. Beleef het op het witte doek bij Cinema Amstelveen. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring.

Zaterdag 7 september, aanvang 19.15 uur in Cinema Amstelveen.