Atelierroute Amstelveen 2019

AMSTELVEEN – 73 Amstelveense kunstenaars openen op zaterdag 5 en zondag 6 oktober hun deur voor het publiek: de Atelierroute Amstelveen 2019. U bent op deze dagen van 11.00 tot 17.00 uur welkom in de individuele ateliers of op de gezamenlijke locaties zoals Ateliers A24, Ateliers 2005 en het raadhuis van Amstelveen.

Er worden schilderijen, tekeningen, sieraden en beelden getoond. Daarnaast is er fotografisch werk, glaskunst en nog meer te zien. Voor de kunstenaars een mooie gelegenheid om hun werk te tonen. Voor de bezoekers een bijzondere kans om de ateliers te zien. Tijdens de atelierroute kunt u kijken en vragen stellen. De getoonde werken zijn bovendien meestal te koop, en op veel plekken wordt wel een glaasje wijn of fris geschonken.

Opening: zaterdag 5 oktober 2019
De atelierroute wordt op zaterdag 5 oktober om 11.00 uur in de kunstuitleen geopend door Herbert Raat, wethouder Kunst en Cultuur van de Gemeente Amstelveen. Het startpunt om verder uw route uit te stippelen. Dus stap op de fiets en maak er een kunstig weekend van!

Centrale expositie: 27 september t/m 6 oktober 2019
De centrale expositie – voorafgaand aan de atelierroute – is van vrijdag 27 september tot en met zondag 6 oktober te zien bij Platform C | Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein in Amstelveen. Elke kunstenaar is op deze expositie vertegenwoordigd met één werk. Dit overzicht maakt het makkelijk om vooraf een selectie te maken van de kunstenaars die u wilt bezoeken en een interessante route uit te stippelen. De expositie zal in die periode geopend zijn tijdens de openingsuren van Platform C.

Meer informatie: Atelierroute Amstelveen

Foto: Brigitte Hertz