Brandweerman Sam te gast bij Kunst & Kids Festival

AMSTELVEEN – Het weer tijd voor het Kunst & Kids Festival in Schouwburg Amstelveen op zondag 29 september. Alle kids uit Amstelveen en omstreken zijn tussen 11.00-17.00 uur van harte welkom. Een middag vol theater, film, coole workshops en meer. Ster van de dag is Brandweerman Sam. Hij gaat op kampeeravontuur in de Grote Zaal. Kom verkleed als brandweerman, agent of dokter en ga met hem op de foto.

Tijdens het Kunst & Kids Festival kun je deelnemen aan gratis workshops zoals mini zang- en dansworkshops (5+) door de Musical4daagse of een workshops toneelspelen (8-12 jaar). Neem een kijkje bij Theater Kwatta en Bouw je eigen vogelnest (AL) of doe mee aan de workshop pannenkoeken versieren. Je kunt ook naar de voorstelling Brandweerman Sam Live – Het grote kampeeravontuur (2+), Agent & Boef (3+) en Hooggeëerd Publiek (5+) van Goochelaar Jahon. Kaartjes zijn nu al te koop. En er staan twee verrassingsfilms op het programma, kijk op cinemaamstelveen.nl voor het laatste nieuws.

Verder is er een gratis preview van Een ijsbeer in de tropen (2+) door kids-comedian Wijnand Stomp, poppenkast en een spannende rondleiding achter de schermen. Ook kun je een speurtocht doen door het theater, tekenen & knutselen en geschminkt worden. En ergens in het theater kom je vast poppenspeler Irene Laros tegen met haar hond.

Bekijk het complete programma via: https://schouwburgamstelveen.nl/kunstenkids

Entreebewijzen
Entreebewijzen voor de voorstellingen Brandweerman Sam (2+), Hooggeëerd publiek (5+), Agent&Boef (2+) en de films zijn nu al te koop via schouwburgamstelveen.nl/kunstenkids.

Amstelveenpas
Op vertoon van je Amstelveenpas kun je voor slechts € 1,00 naar de voorstelling Agent & Boef (2+). Deze kaartjes zijn op zondag 29 september verkrijgbaar aan de kassabalie.

Vouchers
Vouchers voor de workshops, preview en rondleiding kunnen vanaf een half uur voor de activiteit worden opgehaald aan de kassabalie. Kom op tijd, want vol = vol.