Carrière- en Banenmarkt in Ziekenhuis Amstelland

AMSTELVEEN – Ziekenhuis Amstelland houdt op donderdag 3 oktober van 16.00 – 18.00 uur een carrière / banenmarkt. De markt is een unieke gelegenheid om kennis te maken met potentiële collega’s en de sfeer te proeven op de afdeling van uw keuze.

Ziekenhuis Amstelland groeit en zoekt versterking. Verpleegkundigen, specialistisch verpleegkundigen neurologie en oncologie, operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, maar ook ICT’ers en technici. Tijdens de banenmarkt zijn enthousiaste collega’s van alle afdelingen vertegenwoordigd en kunnen geïnteresseerden in een baan bij Ziekenhuis Amstelland kennis maken. Een kijkje op de afdeling naar keuze staat ook op het programma. Voor programma en aanmelden kijk op www.ziekenhuisamstelland.nl.

Informatie
Eerst meer weten? Neem dan contact op met Sarono Peroti of Suzanne Duijn, Corporate recruiters, 020 – 755 6417.

Over ziekenhuis Amstelland
Ziekenhuis Amstelland is een deskundig en vooral menselijk ziekenhuis. Met bijna 1000 medewerkers werkt zij op vele fronten samen aan de kwaliteit van ieders leven. Met kennis en kunde. Met hart en ziel. 24 uur per dag. 7 dagen in de week. Iedereen kan er terecht voor vrijwel alle specialismen, voor snelle diagnose en een persoonlijke behandeling.