Chris van der Ende in P60 Comedy Night

AMSTELVEEN – Op de P60 Comedy Night biedt P60 het podium aan een mix van ervaren stand-up comedians/cabaretiers en getalenteerde beginners. Gewapend met alleen een microfoon proberen de comedians hun nieuwste verhalen en grappen uit. Woensdag 18 september is er een speciale editie met de Chris Classified Comedy Tour.

Chris Classified Comedy Tour
Chris on tour is 2 x 45 minuten hard lachen! Voor de eerste helft neemt Chris van der Ende bevriende, en uiteraard zeer grappige, comedians mee en is hij zelf mc. Na de pauze is er geen ontkomen meer aan en speelt Chris solo!

Chris van der Ende
Al 20 jaar de meeste gewaagde stand up comedian van Nederland. Er is geen onderwerp dat hij schuwt. Over een van zijn tv-fragmenten zijn zelfs Kamervragen gesteld.
Chris is rauw, oprecht en deelt zijn pijn op het podium. Door zijn waanzinnig hoge grapdichtheid heb je nauwelijks tijd om op adem te komen. Zijn liefde voor comedy spat er vanaf. Dit is dan ook stand up in zijn puurste vorm in een stijl die je nergens anders ziet.

Woensdag 18 september, aanvang 20.30 uur. Zaal open 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur en kosten €3 (cash only).