Come Together, een ontmoeting tussen Amstelveners en nieuwkomers

AMSTELVEEN – Er wordt weer een Come Together bijeenkomst gehouden op 28 september in de Paaskerk, Augustinuspark 1. Een bijeenkomst waar Amstelveners en nieuwkomers elkaar kunnen ontmoeten volgens een inmiddels beproefd recept: iedereen neemt van thuis een gerecht mee en samen wordt het gedeeld, na een middag met activiteiten voor jong en oud.

Come Together is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Amstelveen. Deze keer ga je samen luisteren naar het verteltheater. We luisteren niet alleen, we gaan ook zingen, kijken, denken en knutselen. Wat gebeurt er met Haas en de schildpad? Conchita vertelt, Monica zingt en Niels maakt muziek. Kom je ook?
Zaterdag 28 september, 14.00 – 18.00 uur in de Paaskerk, Augustinuspark 1. Meer informatie en aanmelding: vluchtelingen@rkamstelland.nl