Concertregistratie Roger Waters US + THEM in Cinema Amstelveen

AMSTELVEEN – De concertregistratie van het concert van Pink Floyd’s Roger Waters is op woensdag 2 en zondag 6 oktober te zien in Cinema Amstelveen.

Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd en het creatieve brein achter de band, presenteert zijn lang verwachte film: Us + Them. Een spectaculaire visuele productie met adembenemende audio in dit onmisbare bioscoopevenement.

Us + Them werd gefilmd in Amsterdam gedurende de Europese fase van zijn Us + Them tournee van 2017-2018, tijdens welke Waters voor een publiek van meer dan twee miljoen mensen wereldwijd optrad. De film bevat songs uit zijn legendarische Pink Floyd-albums (The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here) en zijn laatste album, Is This The Life We Really Want?

Waters heeft wederom samengewerkt met Sean Evans, regisseur van de veelgeprezen film Roger Waters The Wall, om een creatief pionierende film te produceren die inspireert met zijn krachtige muziek en boodschap over mensenrechten, vrijheid en liefde.

Woensdag 2 oktober, aanvang 20.00 uur en zondag 6 oktober, aanvang 15.30 uur. Meer informatie en tickets: www.cinemaamstelveen.nl