Cursus ‘Omgaan met niet aangeboren hersenletsel’

AMSTELLAND – Zorgt u voor iemand met niet aangeboren hersenletsel? Op 10 oktober start Mantelzorg & Meer een cursus ‘Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel’ voor mantelzorgers uit de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouder-Amstel.

Niet aangeboren hersenletsel kan het gevolg zijn van een chronische ziekte, een ongeluk of bijvoorbeeld een hersenbloeding. Deze gevolgen zijn vaak heel ingrijpend. Niet alleen voor de getroffene, maar ook voor de partner, familie, vrienden en kennissen. De cursus bestaat uit vijf dagdelen en is speciaal voor degenen die helpen bij de dagelijkse zorg van hun naaste met niet aangeboren hersenletsel.

Locatie en data
Zorgcentrum De Horizon, Kruislaan 54, Hoofddorp: 10, 17 en 31 oktober en 7 en 14 november van 19.30 tot 21.30 uur.

Informatie of aanmelding
Vragen? Bel met 020-3335353 of mail info@mantelzorgenmeer.nl. Aanmelden kan tot 1 oktober via het aanmeldformulier op mantelzorgenmeer.nl.