Cursussen Bridge 1 en Kleurrijk breien bij Platform C | Volksuniversiteit Amstelland

AMSTELVEEN – De cursussen Bridge 1 en Kleurrijk breien starten vanaf woensdag 2 oktober bij Volksuniversiteit Amstelland.

In de cursus Bridge wordt naast de theorie veel tijd aan de praktijk van het spel besteed. De cursussen bridge 1 en 2 vormen samen een afgerond geheel. Ervaren bridgedocent Hans Lof, leert de cursisten graag alle ins en outs van dit populaire kaartspel tijdens de gezellige lesmiddagen.

In de cursus Kleurrijk breien maken cursisten kennis met een aantal fantastische breitechnieken, aantrekkelijk vanwege de kleurrijke motieven en toch eenvoudig toe te passen. Ontwerpsters Barbara Walker en Anna Maltz hebben deze technieken ontwikkeld en daarmee een trend gezet in de breiwereld. Aan de hand van voorbeelden worden de technieken uitgelegd en leer je je eigen ontwerp te maken en uit te voeren

Voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden zie www.platform-c.nu of kom langs bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.

Bridge 1
Vanaf woensdag 2 oktober 2019, 12:30 tot 14:30 uur. 12 lessen van 2 uur.
Docent: Dhr. Hans Lof

Keurrijk breien
Vanaf woensdag 2 oktober 2019, 10:30 tot 13:00 uur. 6 lessen van 2,5 uur.
Docente: Mw. Anneke Bakker-Schout