Duikteam Nemo houdt open dag

AMSTELVEEN – De Amstelveense duikvereniging Duikteam Nemo organiseert op zondag 15 september een open dag in zwembad De Meerkamp Amstelveen. Iedereen die geïnteresseerd is in de duiksport en veertien jaar of ouder is, kan dan vanaf 8.30 uur een proefduik maken. Aansluitend wordt in het Nemo clubhuis een presentatie gegeven, waarin er over de duiksport en Duikteam Nemo wordt verteld.

Duikteam Nemo bestaat al sinds 1969, en telt nu zo’n tachtig leden. Onder die leden zijn een aantal gediplomeerde instructeurs, die u op een leuke en veilige manier alles over de duiksport kunnen leren. Heeft u al eens een duikbrevet gehaald, maar lijkt het u leuk om uw kennis en vaardigheden te vergroten? Dan bent u bij Duikteam Nemo aan het goede adres. En heeft u een bepaald niveau bereikt, dan kunt u binnen de vereniging heel wat ervaren duikers vinden die graag een keer met u willen gaan duiken.

Behalve duiken, staat ook gezelligheid bij Nemo centraal. In het clubhuis worden allerlei bijeenkomsten gehouden. Tijdens de Pinksterdagen trekken veel Nemo-leden naar Zeeland, om daar in het heldere water van de Grevelingen en de Oosterschelde prachtige duiken te maken. Na afloop van zo’n duik wordt er bij een hapje en een drankje lang nagepraat.

De brevetten die bij Duikteam Nemo gehaald kunnen worden, zijn erkend door de Nederlandse Onderwatersport Bond en daarmee ook door de internationale duikbond CMAS. Met deze brevetten kunt u over de hele wereld onder de meest verschillende omstandigheden duiken.

Bent u geïnteresseerd? Meldt u aan via: info@duikteamnemo.nl