Duizend euro per maand voor Amstelveense kamer van 14m2

AMSTELVEEN – Studenten die nog een kamer zoeken en niet veel te besteden hebben, kunnen binnenkort ook Amstelveen van het lijstje wegstrepen. Op het ogenblik wordt zonder blikken of blozen duizend euro gevraagd voor 14m2. Maar dan woon je wel aan de Laan de van de Helende Meesters, vlakbij de Bijenkorf en Zara zoals de advertentie op Kamernet.nl trots vermeldt. 

Voor de duizend euro is ook gas, water, internet en elektriciteit inbegrepen. Daarnaast staat er een bed, een grote fauteuil en een grote kledingkast klaar. Als de minikeuken te klein is kan men altijd nog koken in de keuken van de eigenaren. De (overigens luxe) badkamer wordt wel gedeeld.

Voorkeur van de verhuurders gaat uit naar een betrouwbare, nette student(e), werkend persoon of expat. Een creditcheck is onderdeel van de procedure.