Finding your Feet als dinsdagmatinee in Cinema Amstelveen

 De film Finding your Feet wordt eenmalig vertoond op dinsdag 24 september in de Week van de Ontmoeting. De rolprent is als matinee om 15.00 uur te zien in Cinema Amstelveen.

Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott erachter komt dat haar echtgenoot na een huwelijk van veertig jaar een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar oudere zus in te trekken. Sandra zou niet meer kunnen verschillen van de openhartige, volop datende, vrijgevochten Bif die in een huurflatje woont. Maar die verandering van omgeving is misschien wel juist wat ze nodig heeft. Tegen haar zin in neemt Bif Sandra mee naar haar stijldanslessen, waar ze Bifs vrienden leert kennen: een kleurrijke en energieke groep leeftijdgenoten die Sandra laat zien dat pensionering juist een begin is. En dat een scheiding je (liefdes)leven een frisse start kan geven.

De week van de ontmoeting
Elkaar ontmoeten is het uitgangspunt van de Week van de Ontmoeting, die deze week start. Participe Amstelland organiseert daarom onder de noemer ‘Week van de Ontmoeting’ in samenwerking met verschillende partners een week vol activiteiten in Amstelveen. Onderneem nieuwe dingen en ontmoet nieuwe mensen.