Foto- en filmexpositie over zomeroperatie Amstelveenlijn

AMSTELVEEN – Afgelopen augustus werd de gigantische zomeroperatie aan de Amstelveenlijn succesvol afgerond. Een operatie waar in zes weken tijd veel werk werd verricht. In de foto- en filmexpositie ‘Met man en macht’ is van woensdag 25 september t/m vrijdag 25 oktober in het bezoekerscentrum Amstelveen InZicht te zien hoe zoiets er van dichtbij uit ziet.

Maak kans op een VIP-rondleiding bij de Amstelveenlijn
Uit de vele foto’s die zijn gemaakt van de zomeroperatie kunt u in Amstelveen InZicht uw favoriete foto kiezen. Hiermee maakt u kans op een VIP-rondleiding op de bouwplaats van de Amstelveenlijn. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een stembiljet invullen in InZicht.

Zomeroperatie Amstelveenlijn
Van 14 juli t/m 25 augustus werd er zes weken lang zeven dagen per week, 16 uur per dag aan één stuk doorgewerkt aan de Amstelveenlijn. In deze periode zijn er twee ongelijkvloerse kruisingen bij Kronenburg en Zonnestein aangelegd, vijf nieuwe haltes gebouwd en 6,6 km spoor vernieuwd van Buitenveldert tot en met het Stadshart. Trams 5 en 6 werden in die periode vervangen door bus 45.

De expositie ‘Met man en macht’ is te beleven in het bezoekerscentrum Amstelveen InZicht aan het Stadsplein 103 op de 2e verdieping in de bibliotheek. De toegang is gratis. De openingstijden staan op www.amstelveeninzicht.nl.