Gesprek met loopbaancoach in Bibliotheek Amstelland

AMSTELLAND – Loopbaancoach Rose-Marie Lucas toert in september langs drie vestigingen van Bibliotheek Amstelland en geeft advies over hoe je jouw loopbaan zo goed mogelijk vormgeeft.

Soms voel je diep van binnen dat je zaken anders wilt in je werk, maar weet je niet precies welke stappen je moet zetten om deze verandering te bewerkstelligen. Misschien dat een andere rol bij je huidige werkgever beter bij je past of wellicht moet je het helemaal in een andere hoek gaan zoeken. Waar ben je eigenlijk echt goed in? En waarom haal je uit bepaalde zaken wel energie en uit andere niet? Een gesprek met een loopbaancoach kan je helpen om antwoorden te vinden op deze vragen.

Loopbaancoach Rose-Marie Lucas biedt in de maand september in samenwerking met Bibliotheek Amstelland gratis adviesgesprekken aan. Op dinsdag 17 september houdt ze van 14.00 tot 17.00 spreekuur in Bibliotheek Aalsmeer op woensdag 18 september in Bibliotheek Uithoorn en op zaterdag 21 september in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden via www.debibliotheekamstelland.nl

Bibliotheek Amstelland vestigingen Uithoorn, Aalsmeer en Amstelveen Stadsplein.
Adviesgesprekken Loopbaancoach Rose-Marie Lucas: dinsdag 17, woensdag 18 en zaterdag 21 september 14.00 – 17.00 uur. Gratis deelname.