Gitaartalent Reinis Jaunais geeft live concert in P60 café

AMSTELVEEN РReinis Jaunais is een reizende gitarist uit Riga, Letland die de afgelopen jaren in heel Europa heeft gespeeld. Reinis speelt op uitzonderlijke wijze gitaar met behulp van verschillende technieken Рzoals tikken, percussie en finger-picking. Dit zorgt voor zeer originele nummers. Donderdag 19 september kun je gratis genieten in het P60 caf̩ van dit virtuoze gitaartalent.

Reinis heeft veel gereisd. Hij begon met het composeren van muziek, dankzij de inspiraties die hij opdeed tijdens het reizen door Europa, Nieuw-Zeeland en Azië. Hij omschrijft zijn muziek als schilderijen van emoties en reisavonturen. Reinis Young brengt door middel van ritmische en zacht percussieve melodieen zijn energie over bij het publiek. “Muziek is mijn passie en ik voel me altijd ontzettend blij om te spelen voor publiek, ongeacht of het één persoon in een klein café is of volledig afgeladen concertzaal.”

Reinis Jaunais heeft zes solo-albums uitgebracht: ‘Plika Gitara’ (2013), ‘Draugu orÄ·estris’ (2015), ‘GaiÅ¡s’ (2016),  ‘TumÅ¡s’ (2017), ‘Music and Travel Stories’ (2018), ‘Pretpolu vienādÄ«bas’ (2019).

Donderdag 19 september, aanvang 20.30 uur. Zaal open 19.30 uur. Meer informatie: P60