Gratis assertiviteitstraining binnenkort van start

AMSTELLAND – Wilt u ‘nee’ leren zeggen, eigen grenzen opzoeken, wensen leren uiten in contact met anderen, effectief communiceren en actief keuzes maken over uw leven? Participe Amstelland biedt hiervoor gratis trainingen die starten in Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn.

De training is voor mannen en vrouwen die zich in sociale situaties onzeker voelen en moeite hebben voor zichzelf op te komen. Deze situaties kunnen zich zowel privé als op het werk voordoen. In de training wordt informatie gegeven over vaardigheden die uw assertiviteit bevorderen.
U kunt meedoen op de volgende locaties:

• Aalsmeer, maandag 15:00-17:00 uur. De training start met een kennismakingsbijeenkomst op 7 oktober en aansluitend zijn er wekelijkse bijeenkomsten op dezelfde dag en tijd. Locatie: Hadleystraat 55 in Aalsmeer
• Amstelveen, dinsdag 18:30-20:30 uur. De training start met een kennismakingsbijeenkomst op 8 oktober en aansluitend zijn er wekelijkse bijeenkomsten op dezelfde dag en tijd. Locatie: Dr. Willem Dreesweg 2 in Amstelveen
• Uithoorn: donderdag 19:30-21:30 uur. De training start op 3 oktober met wekelijkse bijeenkomsten. Vooraf is er een kort individueel kennismakingsgesprek met de trainers. Locatie: Molenlaan 63 in Uithoorn

Aan de hand van praktische tips en oefeningen wordt nieuw gedrag mogelijk. Er wordt onder andere gewerkt met voorbeelden die deelnemers zelf willen delen. Deelname aan de groep maakt dat deelnemers ervaringen van elkaar herkennen en hierin steun vinden. Ervaren maatschappelijk werkers van Participe Amstelland begeleiden u. Aan de training zijn geen kosten verbonden. U kunt zich opgeven via 020-5430440 of team.amstelveen@participe.nu.