GYM3 Sportmarathon: 24 uur sportmogelijkheid voor jong en oud

AMSTELVEEN – Sportclub GYM3 houdt op vrijdag 20 en zaterdag 21 september een sportmarathon voor jong en oud. De sportclub heeft van 20.00 tot 20.00 uur haar deuren open. Leden en niet-leden hebben op die manier 24 uur de mogelijkheid om te sporten.

Keuze uit twaalf sporten voor alle leeftijden
Heeft GYM3 normaliter acht sporten op het rooster staan, speciaal voor deze sportmarathon bieden zij maar liefst twaalf sporten aan. Hierbij valt te denken aan kickboksen, yoga, ironman workout en krav maga. Ook aan kinderen en senioren is gedacht, voor hun is er o.a. kids-yoga, ouder/kind training, trampoline fitness, senioren fit, dance fitness, kids zaktraining en nog veel meer.

Hoe het werkt
Kinderen hebben gratis entree en volwassenen kunnen een vrijwillige donatie van € 5,- doen voor “Het Vergeten Kind’. Je kunt je aanmelden via de website. Op de website kies je voor een tijdslot, waarna je zo lang kunt blijven als je wilt. Ieder tijdslot worden dezelfde sporten aangeboden, onder voorbehoud van wijzigingen. Vanzelfsprekend is er professionele begeleiding aanwezig en is er genoeg eten en drinken uit de foodbar van FOOD3.

Sportclub GYM3
GYM3 is een sportclub waar sporten en een gezonde levensstijl centraal staan. Bovendien vindt zij persoonlijke aandacht erg belangrijk, omdat het de motivatie vergroot. Daarnaast is iedereen van jong tot oud welkom. Meer informatie: www.gym3.nl/sportmarathon
Telefoon: 020-822 8220 Email: info@gym3.nl