Inbrekers slaan toe in Patrimonium en Elsrijk

AMSTELVEEN – De afgelopen twee dagen zijn er meerdere woninginbraken geweest in de wijk Patrimonium en Elsrijk. Op de Da Costalaan, Jan Tooropplantsoen, Thorbeckelaan en de Savornin Lohmanlaan sloegen waarschijnlijk meerdere daders toe, meldt de politie op facebook. 

De inbraken werden in de middag tussen 12.00 en 17.00 uur gepleegd. Er zijn door oplettende wijkbewoners enkele signalementen onthouden.

De politie is op zoek naar twee mannen: 

Verdachte 1
– 20 tot 25 jaar oud
– donkere huidskleur
– +/- 1.60 m lang
– tenger postuur
– kort geschoren haar
– blauwe met zwarte jas
– blauwe spijkerbroek

Verdachte 2
– 20 tot 25 jaar oud
– blank of licht getint
– +/- 1.65 m lang
– tenger postuur
– geel shirt
– gele pet

Als iemand personen ziet die (grotendeels) aan deze omschrijving voldoen en zich ook verdacht gedragen dan verzoekt de politie om direct 112 te bellen.  Daarnaast is de politie op zoek naar bewoners die mogelijk de verdachten op camerabeeld hebben staan. Dan graag bellen met 0900-8844 en vragen naar basisteam Amstelveen.