Inzamelingacties voor Voedselbank door medewerkers Hewlett Packard Amstelveen

AMSTELVEEN – Medewerkers van Hewlett Packard Enterprise in Amstelveen houden komende vrijdag 20 september bij drie supermarkten inzamelingsacties voor de Voedselbank. Het bedrijf heeft wereldwijd vrijdag 20 september uitgeroepen tot een vrijwilligersdag. In Nederland is ervoor gekozen om de Voedselbank te ondersteunen met inzet van HPE medewerkers.

De drie supermarkten waar de inzamelingacties worden gehouden zijn:
Albert Heijn – Westwijkplein 7 – Amstelveen
Albert Heijn – Brink 20 – Amstelveen (winkelcentrum Middenhoven )
Jumbo – Groenhof 165 – Amstelveen

Van 9.30 tot 16.00 uur vragen medewerkers van Hewlett Packard Enterprise bij de ingang van de supermarkt aan de klanten of zij bij het doen van hun boodschappen één of meer producten extra willen kopen en willen doneren. De klanten ontvangen van deze medewerkers een lijstje met producten waar grote behoefte aan is.
De te doneren producten kunnen samen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa. Bij de uitgang staan er weer medewerkers klaar om de extra ingekochte artikelen van de gul gevende donateur in ontvangst te nemen.
Er zijn vrijwilligers van de Voedselbank aanwezig om informatie over de Voedselbank te geven.

De Voedselbank heeft uw steun hard nodig. Niet alleen in voedsel, maar ook financieel. Hiervoor is op de tafel van de Voedselbank een collectebus aanwezig.
Informatie vindt u op de website www.voedselbankamstelveen.nl .