Javier Guzmán kijkt terug op leven in Griffioen

AMSTELVEEN – Javier vertelt je over zijn leven, en dat is leuk. Heel leuk. Guzmán is het tweede programma in een trilogie, die begon met Ga-Bie-Jer en afgesloten zal worden met Francisco. Guzmán is op vrijdag 20 september te zien in cultuurcentrum Griffioen.

Javier Guzman kijkt terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn zeventiende op de planken staat.

Vrijdag 20 september, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen