Juffen- en meesterbijeenkomst ter inspiratie voor Kinderboekenweek

 De Kinderboekenweek komt er weer aan! Om alle basisscholen in Amstelveen en omstreken hierop voor te bereiden organiseert boekhandel Libris Venstra op dinsdag 17 september a.s. van 17.00-18.30 uur een Juffen- en Meesterbijeenkomst. Alle juffen en meesters kunnen dan onder het genot van een hapje en een drankje geïnspireerd worden door presentaties over het mooie en diverse kinderboekenaanbod.

Jan Pieter van de Ree van uitgeverij Gottmer, Niels Nijborg van Unieboek I Spectrum, Rene Jansen van VBK uitgevers en Marjolein van der Aar van Bibliotheek Amstelland vertellen in korte presentaties over hun favorieten en hoe u ermee in de klas aan de slag kunt. Ook komt het schrijverscollectief Patsboem! Educatief komt vertellen over het door hen geschreven jeugdboek Toen het oorlog was, 1939-1945, dat eind oktober uitkomt.

Tijdens de loterij maakt de school kans op een boekenpakket en een Kikkerdisplay en bij aanvang wordt u een kop soep en broodje aangeboden. Iedereen gaat met een goodiebag naar huis.

Wilt u hierbij zijn? Stuur dan een mail naar info@venstra.nl of bel naar 020-6419880. Graag met vermelding van de naam van de school en het aantal personen waarmee u komt.