Laatste kaarten Najib Amhali in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – De nieuwe theatershow van Najib Amhali is op 26, 27 en 28 september te zien in Schouwburg Amstelveen. Voor alle shows zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Waar was ik?, dacht de clown die de mensen vermaakte, maar achter zijn masker een man verborg die worstelde met zichzelf. Waar was ik?, dacht de dementerende taxichauffeur. Waar was ik?, dacht het meisje toen ze de uitslag van haar zwangerschapstest zag. Waar was ik twintig jaar geleden?, dacht Najib, en in welke theaters stond ik toen? Bestaan die nog en zou het niet leuk zijn om mezelf daar opnieuw uit te vinden?

In zijn nieuwe theatershow geeft Najib Amhali het antwoord op de vraag waarom hij vorig jaar zijn shows cancelde. Met veel persoonlijke verhalen, grappen en oude bekenden die langskomen.

Donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 september. Aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen