Moustache de Kat en Meneertje Meer in Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – Deze week opent het Amstelveens Poppentheater het nieuwe theaterseizoen met twee voorstellingen: Moustache de Kat en Meneertje Meer.

Op woensdag 18 september speelt het Train Theater uit Israël een voorstelling over Moustache de Kat en haar twee vriendinnen die op avontuur gaan. Iedereen vanaf 3 jaar kan deze voorstelling meebeleven. Woorden worden er niet gebruikt, maar wel prachtige en grappige beelden met poppen en beweging. Gebracht door twee speelsters. Aanvang om 14.30 uur.

Op zaterdag 21 september is TG Winterberg terug met ‘Meneertje Meer’. Deze voorstelling won vorig jaar de Zilveren Krekel; de tweede prijs voor beste jeugdvoorstelling in Nederland. Meneertje Meer wil steeds meer en meer…totdat blijkt dat teveel echt bestaat. Gebleken is dat jong (vanaf 3 jaar) tot oud de zaal vrolijk verliet. Te zien om 13.30 en 15.30 uur.

Toegangsprijs: € 9,00. Kaarten voor 18 september en/of 21 september kunnen besteld via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of 0206450439.