Nationale Sportweek: badminton speelavond in De Meerkamp

AMSTELVEEN – Sport doet iets met je! Tijdens de Nationale Sportweek organiseert badmintonvereniging Van Zijderveld op woensdag 25 september een open speelavond voor jeugd en volwassenen in sportcentrum De Meerkamp in Amstelveen. Op deze open speelavond beleef je badminton zelf als een leuke zaalsport, die geen leeftijdsgrenzen kent, die de conditie ondersteunt en waarmee je vrienden maakt.

De open speelavond badminton bij Van Zijderveld wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Sportweek die gehouden wordt van 20 t/m 29 september.
Woensdag 25 september kan jeugd tot 18 jaar tussen 17.30 uur en 19.00 uur zich helemaal uitleven met badminton bij Van Zijderveld.

Speel op je eigen niveau
Volwassenen kunnen op woensdag 25 september vanaf 20.30 uur gratis een recreantentraining bijwonen in sporthal De Meerkamp. Er is gelegenheid mee te doen op je eigen niveau onder begeleiding van een gediplomeerd trainer.

Wat heb je nodig?
Eigen gymschoenen (geen zwarte zolen). Spelmaterialen zijn in de zaal aanwezig.

Aanmelden?
Wil je zeker zijn van een plaatsje op de open speelavond op 25 september? Meld je dan aan via www.vanzijderved.nl/contact. Bellen kan ook met Jurjen Douma sr., tel: 06 14692075. Aanmelden is niet verplicht. Meer informatie: www.vanzijderveld.nl/sportweek

Wat is de Nationale Sportweek?
Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. We winnen veel met sport. Sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten maken dit mede mogelijk. Daarom wordt de NOC*NSF Nationale Sportweek al 16 jaar georganiseerd.