Natuurwandeling met IVN-gidsen door Anna Blamanpark Westwijk

 Gidsen van IVN Amstelveen nodigen u op zondag 8 september uit om een tamelijk onbekend parkje te ontdekken: het Anna Blamanpark in Westwijk.

In dit “Stenen / kringloopparkje” uit 1996 in de Westwijk in Amstelveen zijn diverse vakken aangelegd met mijnbouwgruis, stukadoor-afval en lava, en omrand door granieten trottoirbanden van de Keizer Karelweg. En daartussen staat heel veel leuks! Want daarin zijn planten gezet / uitgezaaid die in zo’n biotoop thuishoren , zoals mottenkruid, hemelsleutel, cypreswolfsmelk, maar ook jeneverbes, gaspeldoorn, kroonkruid en nog vele andere, inheemse planten. Vooral in de zomer is er veel boeiend en bloeiend.

Zondag 8 september. Start om 10 uur t.o. Anna Blamanlaan 16. Iedereen is welkom en deelname is gratis.