Negende editie Amstelveense bandjesavond Rock Urbanus

AMSTELVEEN – Bovenkerk maakt zich op voor de jaarlijkse bandjesavond Rock Urbanus in het Noorddamcentrum. Traditiegetrouw op de eerste zaterdagavond van oktober, die dit jaar op 5 oktober valt. De zaal gaat om 20.00 uur open. Toegang is gratis.

Muziekliefhebbers uit Amstelveen en omstreken die zin hebben om een avondje lekker te feesten met buren, familie, vrienden en bekenden, komen zeker aan hun trekken. De optredens zijn zeer afwisselend en variëren van pop, blues, rock, soul, disco, jazz tot rock & roll en Nederlandstalige muziek.

Line-up
Tijdens Rock Urbanus 2019 treden zes bands op. De avond wordt geopend door coverband Lemon Curry. Zij zorgen ervoor dat de stemming er meteen goed in zit.
Natuurlijk is de Amstelveense singer-songwriter John Spijker er ook dit jaar bij. Deze keer staat hij met een complete band op het podium.
Wanda and the Bovenkerk Boys pakken flink uit met verrassend repertoire; nummers die zo leuk zijn om weer eens te horen en mee te zingen.
Disco- en soul-liefhebbers komen aan hun trekken tijdens het optreden van de band Almost Famous en ook de heren van Too Simple zijn er weer bij met o.a. pareltjes uit de Nederpop.
Coverband Cooperstown heeft de eer om de avond spetterend af te sluiten.

Sing-along sessies
Tussen de optredens door is het publiek aan zet tijdens korte sing-along intermezzo’s. Verzoeknummer kunnen worden doorgegeven via [email protected], Facebook of Twitter.

Laatste Nieuws
Volg het laatste nieuws over Rock Urbanus via Twitter: @RockUrbanus en Facebook: Rock Urbanus