Première List, Shaffy & Piaf in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – De première van de muziekvoorstelling List, Shaffy & Piaf vindt op maandagavond 23 september plaats in Schouwburg Amstelveen. Musical Award Winnaar (2018) Renée van Wegberg zingt hierin het rijke oeuvre van drie grootheden. Samen met een viertal topmuzikanten brengt zij het mooiste en beste uit het repertoire van o.a. Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. Uiteraard mogen prachtige nummers die zijn geschreven door Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis niet ontbreken.

Dit keer speelt Renée van Wegberg geen rol, maar is ze te zien als zichzelf. Persoonlijk en kwetsbaar. Haar theatershow trakteert het publiek op zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk. Dit doet zij samen met Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme. Het idee voor de nieuwe theatershow kwam van producent Hans Cornelissen. De regie is in handen van Paul van Ewijk, de verbindende teksten zijn van de hand van Louis van Beek.

Renée van Wegberg verheugt zich om terug te keren naar het repertoire van Liesbeth List. ‘Die prachtige liedjes van Liesbeth List zijn me enorm dierbaar,’ vertelt Van Wegberg. ‘Maar ook het repertoire van Ramses Shaffy en Edith Piaf is zo bijzonder, en omdat Liesbeth ook werk van Brel, Aznavour, Theodorakis en Frank Boeijen vertolkte is het een rijk en gevarieerd programma geworden. Het is echt een eer om deze voorstelling te mogen doen!’

Maandag 23 september, aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.