Rabobank opent bankwinkel aan Van Heuven Goedhartlaan

AMSTELVEEN – De verhuizing van het team Rabobank adviseurs naar de nieuwe locatie aan de Van Heuven Goedhartlaan 7 is op maandag 2 september een feit. Alle automaten, zoals de geld- en sealbagautomaat, blijven op de Van der Hooplaan achter. Klanten die geld willen opnemen of ondernemers die geld willen afstorten kunnen dat blijven doen op de Van der Hooplaan. Voor service en financieel advies is de klant welkom op de nieuwe locatie aan de Van Heuven Goedhartlaan.

Directievoorzitter Ugur Pekdemir : ‘Met het onder één dak samenvoegen van alle adviesdiensten kunnen we klanten nog beter helpen met vragen, of het nu gaat over je bankpas, je woning of je bedrijf. Het pand is niet alleen centraal gelegen op loopafstand van het Stadshart en OV, maar ook comfortabel ingericht en voorzien van genoeg spreekkamers. Ik wil dan ook alle klanten uitnodigen om maandag tussen 9:30 en 10:30 uur langs te komen, ik reik de eerste 100 klanten een cadeau uit’.

De openingstijden van de bankwinkel aan de Van Heuven Goedhartlaan 7: op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Voor een afspraak kunt u altijd terecht, binnen of buiten openingstijden. Op deze vestiging is geen geldautomaat beschikbaar.

Kijk op de website, https://www.rabobank.nl/lokale-bank/amstel-en-vecht/ voor de meest actuele informatie.