Shows Amstelveens Poppentheater tijdens Week van de Ontmoeting en Kunst & Kids Festival

AMSTELVEEN – Het  Amstelveens Poppentheater presenteert op zaterdag 28 september een voorstelling van Mirthe Dokter in het kader van de Week van de Ontmoeting. Op zondag 29 september brengt goochelaar Jahon namens het Poppentheater een voorstelling tijdens het Kunst & Kids Festival in Schouwburg Amstelveen.

Op zaterdag 28 september uur speelt en zingt de jonge, talentvolle Mirthe Dokter een voorstelling van 30 minuten die past binnen de Week van de Ontmoeting. De voorstelling ‘Kijk, ik zoek’ gaat over een klein jongetje die vanuit het AZC zijn buurt gaat ontdekken. Vol enthousiasme schildert Mirthe het verhaal met behulp van een overheadprojector in een groot prentenboek. Mirthe won de publieksprijs tijdens het Puppet International Festival en de jury prijs van de Nederlandse Vereniging van Poppenspelers.
Aanvang middagvoorstelling 16.00 uur. Aanvang avondvoorstelling 19.30 uur. Toegang € 6,50 inclusief een drankje.

Op zondag 29 september brengt Goochelaar Jahon een woordloze combinatie tussen goochelen, schaduwspel en theatrale clownerie. Een intieme voorstelling in een kleine circustent. Neem plaats op de tribune en je bent getuige van een zeer bijzondere goochelaar.
Deze voorstelling speelt namens het Poppentheater op het Kunst & Kids Festival van Schouwburg Amstelveen om 13.00, 14.00 en 15.00 uur in een circustent voor de schouwburg. Kaartjes zijn te koop via Schouwburg Amstelveen.
Naast Goochelaar Jahon is Irene Laros met haar gekke hond als loopact aanwezig op het Kunst & Kids Festival.