Speciale avond voor Bruce Springsteen-fans

AMSTELVEEN – In het Amstelveense poppodium P60 wordt op woensdag 25 september een speciale avond georganiseerd voor fans van rocklegende Bruce Springsteen. Aanwezigen worden getrakteerd op een avond die helemaal in het teken staat van hun icoon, die twee dagen eerder zijn 70e verjaardag viert.

Tijdens de ‘Spotlight On’-avond wordt onder andere tijdens een grote quiz uitgevochten wie zich de grootste Bruce Springsteen fan mag noemen. Daarnaast zijn er sprekers waaronder muziekarcheoloog Marc Stakenburg, die vertelt over zijn bijzondere Springsteen-avontuur in New Jersey, is er de ruimte om fan-ervaringen uit te wisselen en is er vooral heel veel muziek van ‘The Boss’. De organisatie belooft dat het event met een perfecte mix van educatie en entertainment een must-visit is voor iedereen die de muziek van Springsteen een warm hart toedraagt.

De avond in P60 wordt georganiseerd door We Speak Music. Producer Jos Willemsen verklaart: “Als fan van een artiest kun je eigenlijk maar heel weinig, soms maar eens in de vijf jaar, doen waar je het meest van geniet: de muziek samen – met medefans – beleven. Met de ‘Spotlight On’-avonden willen we daar verandering in brengen. We bieden liefhebbers een extra kans om bijeen te komen en samen het fan-zijn te vieren.” Eerder werden succesvolle avonden georganiseerd voor acts als Queen, Arctic Monkeys en Prince.

Kaarten voor Spotlight On: Bruce Springsteen in Amstelveen zijn nu te koop via www.p60.nl.