Try-out nieuwe show Sara Kroos in Griffioen

AMSTELVEEN – Sara Kroos pakt extra uit met haar nieuwe show: Verte! Verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met haar topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar ook met een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte. Verte gaat over vooruit kijken, verder denken. En hoe ver kun je gaan? De try-out van Verte is zaterdag 21 september te zien in Cultuurcentrum Griffioen.

Sara Kroos staat al 20 jaar voor uitverkochte zalen met haar rauwe, eigen comedy stijl.  Ze ontving lovende kritieken voor haar voorstellingen en een sterrenregen voor haar vorige show Zonder verdoving: ‘Genadeloos, scherp en ontwapenend, maar bovenal enorm grappig’ en ‘Met haar grove taalgebruik en hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen’. Sara is een publiekslieveling én een buitenbeentje. Ze begon toen ze achttien jaar was en Verte is haar negende solovoorstelling.

Regie: Jessica Borst / Muzikanten: Rutger Hoorn en Nathaniël van Veenen.

Zaterdag 21 september, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen.