Try-outs Ton Kas’ Best of… in Griffioen

AMSTELVEEN – De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog ‘ns passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show, dat daar geen misverstand over ontstaat. De Try-outs van Ton Kas’ Best of… zijn op 27 en 28 september te zien in Cultuurcentrum Griffioen.

Waarom Best of…? Wat denk je zelf? Om ’t nóg bezopener te maken natuurlijk, daarom! Want aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen. Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politie-agenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten – óók wel ‘ns leuk, voor de verandering. En laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal. M’n hond zorgt trouwens weer voor de gevoelige snaar, want die snaar van mij lopen ze nog naar te zoeken…

Vrijdag 27 en zaterdag 28 september, aanvang 20.30 uur. De vrijdagvoorstelling is uitverkocht. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen