3JS met clubtour naar P60 op 25 oktober

AMSTELVEEN – Op 25 oktober 2019 staan de 3JS uit Volendam in P60. In februari van dit jaar begonnen de 3JS aan hun eerste clubtour ooit. Wegens het grote succes van deze tour duiken de mannen dit najaar opnieuw de clubs in.

In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met de 3JS toen zij hun debuutalbum ‘Watermensen’ uitbrachten. In de jaren die volgden bracht de band nóg negen studioalbums uit waarvan er vier de gouden status behaalden. Naast hun onafgebroken aanwezigheid op de radio, kennen we de Jees natuurlijk van tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en hun muzikale bijdrages aan programma’s als DWDD.

In 2008 zetten de 3JS hun eerste voorzichtige stappen op de planken van het theater. Met hun folky sound en hun poëtische teksten werden ze daar gelijk warm ontvangen. Ze vulden de band aan met vier ervaren topmusici en werden zo een 7-koppige band die alle muziekstijlen beheersen. De kennis en ervaring die werd opgedaan door het jarenlang spelen kwam uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. Wat begon met een op akoestische instrumenten gebaseerde folksound is uitgegroeid tot een geheel eigen pop/rock sound met als belangrijke kenmerken de Nederlandse taal en de onmiskenbare stem van zanger Jan Dulles.

Kaarten voor 25 oktober kosten 18,50 aan de avond kassa. In de voorverkoop kosten deze 19.00. De zaal gaat open om 20.00 uur. Aanvang is 20.30 uur.