Albert Heijn Maalderij overvallen door duo met gele bivakmutsen

AMSTELVEEN – Twee mannen hebben zaterdagavond rond 21.20 uur de Albert Heijn aan de Maalderij in Bovenkerk overvallen.  Ze dreigden daarbij met een mes en een vuurwapen, meldt AT5. De overval vond rond 21.30 uur plaats, beide daders zijn weggerend richting de Noorddammerlaan.

De politie is een uitgebreide zoektocht gestart. Via Burgernet zijn de signalementen van de daders bekendgemaakt. Het gaat om twee mannen met een licht getinte huidskleur, die tussen de 23 en 28 jaar oud zijn.

Tijdens de overval droeg het duo gele bivakmutsen. Ze hadden donkere kleding aan. Een van van is ongeveer 1.90 meter lang en heeft een slank gezicht, de ander is ongeveer 1.67 meter lang en heeft een wat ronder gezicht.

De politie waarschuwt dat omstanders de overvallers niet zelf moeten benaderen, maar dat ze 112 moeten bellen.