Amstelveen InZicht vanaf november ook op vrijdagochtend open

Amstelveen – Belevingscentrum Amstelveen InZicht is vanaf november iedere vrijdagochtend om 09:00 uur open. Ook wordt de zaterdagopenstelling aangepast. De openingstijden sluiten op deze manier beter aan bij het publiek. Sinds de opening in 2017 bezochten al ruim 10.000 geïnteresseerden het belevingscentrum.

Amstelveen InZicht, gevestigd aan het Stadsplein boven de bibliotheek, is een samenwerking tussen gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst. Er is informatie te vinden over de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en ontwikkelingen in het Stadshart.

Tot voor kort was het belevingscentrum de eerste en derde zaterdag van de maand geopend. Dit wordt nu enkel de eerste zaterdag van de maand. Door wekelijks de vrijdagochtend te openen is het belevingscentrum jaarlijks meer uren open dan voorheen. De nieuwe openingstijden per 1 november: woensdag en donderdag van 12.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en de eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.amstelveeninzicht.nl.