Amstelveen zoekt Boodschappenhelden

AMSTELVEEN – De meeste ouderen willen zo lang mogelijk hun eigen boodschappen kunnen doen. Maar dat is niet voor iedereen een gemakkelijke opgave. Amstelveenvoorelkaar en Albert Heijn zoeken daarom Boodschappenhelden om bij te springen.  

Boodschappenhelden helpen inwoners van Amstelveen die dat nodig hebben met hun wekelijkse boodschappen. Tijdens actiemaand oktober was het team van Amstelveenvoorelkaar regelmatig aanwezig in de winkels van Albert Heijn om klanten te enthousiasmeren om Boodschappenheld te worden. Wethouder Zorg en Welzijn Marijn van Ballegooijen kwam hiermee helpen in Albert Heijn Maalderij: “Het is mooi als we uit solidariteit een beetje op elkaar letten en ouderen helpen om mee te blijven doen in de maatschappij.”

Amstelveenvoorelkaar zoekt zowel Superhelden als Flexibele helden. Superhelden zijn mensen die elke week boodschappen doen met een ouder of hulpbehoevend iemand. Flexibele helden hebben af en toe tijd om hulp bij de boodschappen te bieden. Wilt u ook Boodschappenheld worden? Kijk dan op www.amstelveenvoorelkaar.nl/AH.