Appartementen oude KMPG-gebouw vanaf vijf ton

AMSTELVEEN – Zoals verwacht krijgen de woningen die in het oude KPMG-complex aan de Burgemeester Rijnderslaan gaan verrijzen een meer dan pittig prijskaartje. Wie in het complex wil gaan wonen moet minimaal vijfhonderdduizend euro kunnen overhandigen. Dit gaat dan om het kleinste appartement van ongeveer 85 vierkante meter. De prijzen lopen op tot zo’n twee miljoen euro voor een stadsvilla. 

Het complex krijgt als prestigieuze naam The Mayor mee. De ontwikkelaar komt superlatieven tekort om het complex aan te prijzen: “In het hart van Amstelveen gaat iets unieks gebeuren. Op de locatie van het kolossale oud-KPMG-kantoor in Amstelveen, laat The Mayor zichzelf straks zien. Een groene oase van rust en ruimte, met appartementen, penthouses en parkvilla’s van ongekende schoonheid. Een smaakmaker voor Amstelveen en omstreken met een geheel eigen dynamiek. Een plek waar comfort en luxe voelbaar zijn.”

“Bij The Mayor is aan alles gedacht. Zo is er onder het gebouw een ruime parkeergarage met afgesloten parkeerboxen. En een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt voor optimale veiligheid. Ook in het dagelijks leven kunt u op The Mayor rekenen. Op het terrein vindt u een gym, een gezellige koffiebar en de uitgebreide conciërge- en hospitality services zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreken,” meldt de website.

Meer informatie op de site van The Mayor.

Foto: the Mayor