Bekroonde voorstelling Air Play – Internationaal spektakel in circusstijl

AMSTELVEEN – Het internationaal bekroonde Air Play van Acrobuffos is op dinsdag 29 oktober te zien in Schouwburg Amstelveen. Een betoverend en kleurrijk spektakel in circusstijl vol fantasie en humor. Vliegende paraplu’s, enorme ballonnen en gigantische vliegers zweven boven het publiek, confetti lijkt opeens een prachtige sterrenhemel en een reusachtig zwevend baldakijn van zijde danst in de wind. Het zijn oogstrelende beelden die vaak ook nog heel erg grappig zijn.

Het ‘gewone’ wordt omgezet in ongewone schoonheid. Stoffen dansen in de wind, ballonnen gaan hun eigen gang, confetti verandert in de nachtelijke hemel en een immense lap zijde verandert voor altijd hun toekomst. Acrobuffos bestaat uit het echtpaar Seth Bloom en Christina Gelsone. Zij combineren hun circus- en straattheaterkunst met de beeldhouwkunst van Daniel Wurtzel. Voor iedereen van 7 tot 100 jaar.

Dinsdag 29 oktober, aanvang 19.30 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen